Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator Kletsbaarheid #1: Drillrap met Peter Mista Sweet - Diginaat
Categorieën
Event

Kletsbaarheid #1: Drillrap met Peter Mista Sweet

Podcast over Drillrap.

We hebben vandaag in het Haags Hiphop Centrum gewerkt aan een bijzondere podcast over drillrap met Peter Mista Sweet als gast!

Deze podcast gaat over drillrap, samen nemen wij een diepere kijk in dit sub genre van hiphop. Het doel is om niet stigmatiserend over deze muzikale vorm te praten, maar juist om het begrip drill te kleuren met een verbindende visie. Mensen wegtrappen leidt tot extremiteiten en wij van Pangaea zoeken in alles verbinding, liefde.

Pangaea vroeg mij om foto’s te maken voor hun eerste podcast. Zij hebben een groot diversiteit aan leden. Die werken in verschillende branches.

Wat is Pangaea?

PANGAEA staat voor verbinding. De naam PANGAEA is geïnspireerd op het supercontinent Pangaea of Pangea dat miljoenen jaren geleden bestond. Pangaea betekent letterlijk “alles aarde”. Dit mooie principe willen wij uitdragen door onze leden een plekje te bieden. Om zich te kunnen ontwikkelen binnen projecten met elkaar én door ze een platform te bieden waarmee zij hun kunst en diensten kunnen uitdragen.

bekijk hier de website van Pangaea www.pangaeacrew.nl