Rauwe schoonheid of kwetsbare kracht

Rauw, Rumoerig, Sensueel en Excentriek.

Diginaat is een artiest uit Rotterdam. Gefocust op Fotografie en Cinematografie.

FOTOGRAAF ROTTERDAM EN OMSTREKEN

Video productie voor de band Doodswens.

“Het Zwartewaterland”

Doodswens: Het Zwartewaterland. “Black Metal”

Bij Diginaat, worden niet zomaar ‘wat foto’s’ geschoten of random beeldmateriaal vastgelegd.

Eldin fotograaf rotterdam en omstreken weet wat hij doet en legt zijn hart en ziel in het project. Er word een verhaal verteld. Jouw verhaal. Een puur, oprecht en rauw verhaal waarin je word meegezogen, en je niet wilt dat het hoofdstuk ooit nog stopt. Elke foto en video-opname heeft haar eigen emotie, een achterliggende gedachte, een boodschap dat raakt en je pakt. Voor de één hartverwarmend, voor de ander een gevoelige snaar dat word geraakt. Geen geheimen, alleen eerlijkheid in elke plaat. Ieders schoonheid en kwetsbaarheid vastgelegd, daarin ligt Eldin zijn kracht.

~ Saakje de Vos

Foto Portret van Diginaat (Eldin)

Over Diginaat

Een beeld zegt meer dan duizend woorden. Gelukkig maar, want ik heb een hoop te vertellen. Van kleins af aan voel ik al de drang om creatief bezig te zijn.

Om verhalen tot leven te brengen en mezelf te uiten. Toen ik op een dag een eenvoudige camera kreeg, viel alles ineens op zijn plek.

Ik ontwikkelde een eigen stijl en al snel werd ik door vrienden gevraagd om portretten te maken. De vrienden van die vrienden kwamen ook en niet veel later fotografeerde ik ook mensen die ik niet kende. Ik had van mijn fotohobby mijn werk gemaakt.

Rauwe schoonheid of kwetsbare kracht

Onder de naam Diginaat fotografeer ik opvallende passanten en bijzondere modellen, ruwe bands en coole events, stille eenlingen en rumoerige groepen. Duizenden woorden per beeld.

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen van Diginaat.

    Begin met chatten!
    Hulp nodig?
    Hallo, hoe kan ik je van dienst zijn?