Over Diginaat

Over fotograaf Diginaat (Eldin van Hengst): Een beeld zegt meer dan duizend woorden. Gelukkig maar, want ik heb een hoop te vertellen. Van kleins af aan voel ik al de drang om creatief bezig te zijn. Om verhalen tot leven te brengen en mezelf te uiten.

Toen ik op een dag een eenvoudige camera kreeg, viel alles ineens op zijn plek. Vanaf dat moment was ik alleen nog maar buiten te vinden om landschappen vast te leggen en mensen te fotograferen.

Ik ontwikkelde een eigen stijl en al snel werd ik door vrienden gevraagd om portretten te maken. De vrienden van die vrienden kwamen ook en niet veel later fotografeerde ik ook mensen die ik niet kende. Ik had van mijn fotohobby mijn werk gemaakt.

Rauwe schoonheid of kwetsbare kracht


Onder de naam Diginaat fotografeer ik opvallende passanten en bijzondere modellen, ruwe bands en coole events, stille eenlingen en rumoerige groepen. Duizenden woorden per beeld.

Altijd op zoek naar rauwe schoonheid, kwetsbare kracht of een onverwacht moment. Misschien ben ik niet de fotograaf die je verwacht, maar ik maak zeker de foto’s waar je op hoopt.

Probeer het zelf. Mail naar eldin@diginaat.com voor een afspraak.


Eldin van Hengst (Diginaat)